Precizno, pouzdano i brzo vršimo utovar i istovar Vaše robe u Minsku, Gorkiju, Gomelu, Brestu, Pinsku, Navapolacku ili Vicebsku.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Bjelorusije u sve zemlje Europe i obrnuto. Kratkoročno preuzimamo Vaš utovar i vršimo nadzor čitavim tijekom prijevoza. Profitirajte od logistike na najvišoj razini.
Zemljopisna karta Bjelorusije Zemljopisna karta Bjelorusije

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima
  • Svakodnevno preuzimanje robe
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera

Naših top 10 ruta na tržištu Bjelorusije

Najfrekventnije transportne relacije u Bjelorusiji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Njemačka, Belgija, Austrija, Italija, Švedska, Češka, Slovačka, Nizozemska, Francuska, Finska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Bjelorusiju dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Bjelorusije ili za Bjelorusiju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Bjelorusiju (špediter) > više o tome ovdje:

Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER

Koliko fleksibilno djeluje LKW WALTER?

Komunikacijski tokovi u poduzeću LKW WALTER su kratki. Sve se odluke donose brzo i u skladu sa datom situacijom. U poduzeću LKW WALTER se Key Account Management, prodaja i organizacija prijevoza (transportni menadžment) nalaze pod istim krovom. Uz to smo svakodnevno u kontaktu sa svojim klijentima, vozačima kao i utovarnim i istovarnim mjestima.

Vozač osigurava paletiranu robu Vozač osigurava paletiranu robu

Što LKW WALTER podrazumijeva pod pojmom "kvalitete"?

Kvaliteta za LKW WALTER u prvom redu znači optimalno ispunjavanje očekivanja naših klijenata. Stoga smo u čitavom poduzeću etablirali osnovnu normu ISO 9001. Pridržavanje te norme kontrolira koncernov interni Shared Service SHEQ menadžment tim, koji svoje aktivnosti objavljuje u izvještaju poduzeća.
Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 14.000 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Bjelorusiju rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Bjelorusiju rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam