Bilo da se radi o Londonu, Edinburghu, Cardiffu, Belfastu ili o nekom drugom mjestu između Sjevernog mora i Atlantskog oceana - s našom mrežom transportnih partnera pokrivamo čitavo Ujedinjeno Kraljevstvo.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Engleske u sve zemlje Europe i obrnuto. Jamčimo Vam kamionski utovarni prostor kao i preuzimanje robe u vrlo kratkom roku. Na odabranim rutama organiziramo i kombinirani prijevoz.
Big Ben (UK, London) Big Ben (UK, London)

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Kontrola prijevoza pomoću GPS-a
  • Dugoročni ugovori s najvažnijim trajektnim kompanijama
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera
  • Kratkoročno preuzimanje Vaše robe kod kompletnih utovara
  • U optimalnom vremenskom periodu

Naših top 10 ruta na tržištu Engleske

Najfrekventnije transportne relacije u Engleskoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Njemačka, Italija, Poljska, Francuska, Belgija, Španjolska, Nizozemska, Austrija, Mađarska, Slovačka.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Englesku dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Engleske ili za Englesku. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Englesku (špediter) > više o tome ovdje:

LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu

Koliko je brzo spreman utovarni prostor?

LKW WALTER svakodnevno preuzima Vašu robu. Raspolažemo učinkovitom mrežom pomno odabranih transportnih partnera diljem Europe. Tako vam jamčimo dovoljno utovarnog prostora u svakom trenutku, ali i optimalno vrijeme reakcije i provedbe.
Online rezervacija CONNECT Online rezervacija CONNECT

Obrada transportnih naloga putem interneta?

U poduzeću LKW WALTER to je posve jednostavno! S našim portalom za klijente CONNECT dajemo vam inteligentan alat pomoću kojeg jednim klikom miša možete jednostavno rezervirati svoje transportne naloge i uvijek imati pregled nad svojim aktualnim nalozima.
Prikolica za dizalice pri pretovaru portalnom dizalicom u Lübecku Prikolica za dizalice pri pretovaru portalnom dizalicom u Lübecku

Koje su prednosti kombiniranog prijevoza?

Intermodalna transportna rješenja s poduzećem LKW WALTER nude Vam mnoge prednosti. Primjerice stand-by prikolice, veću utovarnu težinu do 29 t i izbjegavanje zabrana vožnje noću i praznicima.
Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 14.000 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Englesku rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Englesku rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam