Pouzdajte se u precizan utovar i istovar Vaše robe u Dublinu, Galwayu, Limericku ili bilo gdje na zelenom otoku.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Irske u sve zemlje Europe i obrnuto. Profitirajte od konkurentnih cijena prijevoza zahvaljujući optimalnoj transportnoj logistici. Na odabranim rutama organiziramo i kombinirani prijevoz.
Rosslare Europort (Irska) Rosslare Europort (Irska)

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Smanjenje troškova prijevoza kroz optimalno iskorištenje odnosno logistiku
  • Dugoročni ugovori s najvažnijim trajektnim kompanijama
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera

Naših top 10 ruta na tržištu Irske

Najfrekventnije transportne relacije u Irskoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Velika Britanija, Italija, Belgija, Španjolska, Austrija, Slovačka, Poljska, Mađarska, Nizozemska, Švedska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Irsku dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Irske ili za Irsku. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Irsku (špediter) > više o tome ovdje:

Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu

Koliko je brzo spreman utovarni prostor?

LKW WALTER svakodnevno preuzima Vašu robu. Raspolažemo učinkovitom mrežom pomno odabranih transportnih partnera diljem Europe. Tako vam jamčimo dovoljno utovarnog prostora u svakom trenutku, ali i optimalno vrijeme reakcije i provedbe.
Online rezervacija CONNECT Online rezervacija CONNECT

Obrada transportnih naloga putem interneta?

U poduzeću LKW WALTER to je posve jednostavno! S našim portalom za klijente CONNECT dajemo vam inteligentan alat pomoću kojeg jednim klikom miša možete jednostavno rezervirati svoje transportne naloge i uvijek imati pregled nad svojim aktualnim nalozima.
Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu

Kamo prevozi LKW WALTER?

Špedicija LKW WALTER na jednom mjestu Vam nudi kompletne prijevoze diljem Europe. Vašu robu prevozimo u čitavoj Europi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Sjevernu Afriku, na Bliski Istok i obrnuto. Uz to obavljamo i nacionalne prijevoze u pojedinim zemljama EU (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Irsku rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Irsku rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam