Bilo da se radi o Vilniusu, Kaunasu, Panevezysu ili Klaipedi, s našom mrežom transportnih partnera pokrivamo čitavu zemlju.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Litve u sve zemlje Europe i obrnuto. Profitirajte od bogate palete usluga i osobnog savjetovanja. Individualno i učinkovito, po konkurentnim cijenama!
Toranj Gediminas, Vilnus, Litva Toranj Gediminas, Vilnus, Litva

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • JEDAN partner za SVE zemlje Europe
  • Brzo preuzimanje Vaše robe u cijeloj Europi
  • Detaljna kontrola tijeka prijevoza osigurana putem naših organizatora prijevoza.

Naših top 10 ruta na tržištu Litve

Najfrekventnije transportne relacije u Litvi (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Njemačka, Austrija, Poljska, Mađarska, Italija, Slovačka, Češka, Nizozemska, Belgija, Švedska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Litvu dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Latvije ili za Latviju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Litvu (špediter) > više o tome ovdje:

Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Što znači „na jednom mjestu?"

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Europe kao i u Rusiju, Srednju Aziju, na Bliski Istok i u Sjevernu Afriku. Neovisno o tome gdje se nalazi sjedište Vašeg poduzeća. Naši visokokvalificirani zaposlenici iz čitave Europe odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem jeziku.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

LKW WALTER-prikolica u luci Rostock LKW WALTER-prikolica u luci Rostock

Što je „GREEN transport“?

Zaštiti okoliša poduzeće LKW WALTER već godinama poklanja veliku pažnju. Angažiramo transportne partnere s ekološkim kamionima, neprestano ulažemo u najmoderniju opremu za kombinirani prijevoz, koristimo se međuobalnim povezivanjem kao ekološki prihvatljivom transportnom alternativom te neprestano optimiziramo naše planiranje prijevoza. Stoga se danas ubrajamo u vodeće ponuđače ekološki prihvatljivih transportnih rješenja.
Obavljanje prijevoza u poduzeću LKW WALTER (snimka u uredu) Obavljanje prijevoza u poduzeću LKW WALTER (snimka u uredu)

Jesu li klijenti poduzeća LKW WALTER samo velika poduzeća?

LKW WALTER organizira kompletne prijevoze kako za međunarodne koncerne tako i za mala i srednja poduzeća. Neovisno o veličini i lokaciji Vašeg poduzeća profitirat ćete od prvorazredne provedbe Vaših prijevoza.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Litvu rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Litvu rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam