Bilo u Münchenu, Hamburgu, Berlinu ili bilo gdje između Baltičkog mora i Alpa, s našom mrežom transportnih partnera pokrivamo čitavo područje Savezne Republike Njemačke.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Njemačke u sve zemlje Europe i obrnuto. Osim toga nudimo Vam i naše usluge prijevoza unutar Njemačke. Na odabranim rutama organiziramo i kombinirani prijevoz.
Brandenburška vrata (Njemačka, Berlin) Brandenburška vrata (Njemačka, Berlin)

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Vaša špedicija za nacionalne i međunarodne robne transporte.
  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima
  • Ekološki prihvatljiva transportna rješenja zahvaljujući razgranatoj mreži kombiniranog prometa u Njemačkoj i mnogim drugim europskim zemljama

Naših top 10 ruta na tržištu Njemačke

Najfrekventnije transportne relacije u Njemačkoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Velika Britanija, Francuska, Švedska, Austrija, Mađarska, Poljska, Belgija, Slovačka, Nizozemska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Njemačku dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Njemačke ili za Njemačku. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Njemačku (špediter) > više o tome ovdje:

LKW WALTER vlak u mjestu Lorch (Njemačka) LKW WALTER vlak u mjestu Lorch (Njemačka)

Koliko iskustva ima LKW WALTER u kombiniranom prijevozu?

LKW WALTER se već od početka 1980.-ih godina bavi inovativnim alternativama prijevoza u odnosu na konvencionalni cestovni prijevoz. Zahvaljujući dosljednoj izgradnji intermodalne mreže danas smo jedan od najvećih sudionika u europskom kombiniranom prijevozu.
Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 14.000 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.
Naši zaposlenici dolaze iz više od 40 zemalja Naši zaposlenici dolaze iz više od 40 zemalja

Kako LKW WALTER govori sa svojim poslovnim partnerima?

Poduzeće LKW WALTER veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnom i kompetentnom savjetovanju svojih klijenata. S Vama i Vašim poslovnim partnerima komuniciramo na Vašem jeziku. Budući da zapošljavamo suradnice i suradnike iz više od 40 zemalja, uspješno komuniciramo na svim relevantnim jezicima.
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znači da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Njemačku rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Njemačku rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam