Naši organizatori prijevoza vješto organiziraju utovar i istovar Vaše robe od Dušanbea do Kuhjanda.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitavog Tadžikistana u sve zemlje Europe i obrnuto. Naši organizatori prijevoza jamče Vam učinkovito i sigurno odvijanje Vaših transportnih naloga.
Uključujući preciznu kontrolu prijevoza GPS nadzorom.
Zemljopisna karta Tadžikistana Zemljopisna karta Tadžikistana

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Vaša špedicija za nacionalne i međunarodne robne transporte.
  • Vaša špedicija za kamionski prijevoz u cijeloj Europi
  • Konkurentne cijene prijevoza uslijed optimalne logistike prijevoza

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Tadžikistan dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Tadžikistana ili za Tadžikistan. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Tadžikistan (špediter) > više o tome ovdje:

Zemljopisna karta Istočne Europe Zemljopisna karta Istočne Europe

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju s Istočnom Europom?

Odlučite se za LKW WALTER i imajte povjerenja u vodeće poduzeće na europskom tržištu kompletnih utovara. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Europe kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitirat ćete od obiju prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od rezervacije do isporuke.
Naši zaposlenici dolaze iz više od 40 zemalja Naši zaposlenici dolaze iz više od 40 zemalja

Kako LKW WALTER govori sa svojim poslovnim partnerima?

Poduzeće LKW WALTER veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnom i kompetentnom savjetovanju svojih klijenata. S Vama i Vašim poslovnim partnerima komuniciramo na Vašem jeziku. Budući da zapošljavamo suradnice i suradnike iz više od 40 zemalja, uspješno komuniciramo na svim relevantnim jezicima.
Program za edukaciju vozača u mjestu Duisburg (Njemačka) Program za edukaciju vozača u mjestu Duisburg (Njemačka)

LKW WALTER za veću sigurnost na cesti?

Kao velikom transportnom poduzeću, vrlo nam je važna sigurnost na cesti. Stoga smo razvili opsežan Program za edukaciju vozača kao i Priručnik za vozače. Uz to smo aktivni u raznim europskim radnim skupinama, koje rade na poboljšavanju radnih uvjeta za vozače kamiona ili primjerice ujednačavanju načina za osiguravanje tereta u Europi.
Skladište s visokim regalima u poduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija, Wiener Neudorf) Skladište s visokim regalima u poduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija, Wiener Neudorf)

Nudi li LKW WALTER i skladišne prostore?

Da, u mjestu Wiener Neudorf poduzeće kći WALTER LAGER-BETRIEBE nudi suvremena skladišta s visokim regalima. Idealan partner za Vaša rješenja, kako za centralna skladišta kao i za Outsourcing-rješenja. Možemo Vam ponuditi idealan koncept skladištenja, izrađen po Vašoj mjeri i prilagođen Vašim potrebama. Više detalja pronađite na www.walter-lager-betriebe.com.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Tadžikistan rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Tadžikistan rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam