S najmodernijom opremom vršimo utovar i istovar Vaše robe u Abu Dabiju, Ajmanu, Dubaiju, Fujairahu, Ras al Khaimahu, Sharjahu i Umm al-QuiwainuŠpedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitavih Ujedinjenih Arapskih Emirata u sve zemlje Europe i obrnuto. Naši dobro osposobljeni vozači putuju za Vas u modernim kamionima s niskom razinom emisija. Profitirajte od optimalnih rokova i maksimalne sigurnosti.
Palača Ujedinjenih Arapskih Emirata - Abu-Dhabi Palača Ujedinjenih Arapskih Emirata - Abu-Dhabi

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Kamioni s niskom razinom buke i emisije štetnih tvari
  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima
  • Nudimo utovarna rješenja u cijeloj Europi po načelu sve kod jednog partnera – "one-stop-shop"

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Ujedinjene Arapske Emirate dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ili za Ujedinjene Arapske Emirate. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Ujedinjene Arapske Emiratime (špediter) > više o tome ovdje:

Online rezervacija CONNECT Online rezervacija CONNECT

Obrada transportnih naloga putem interneta?

U poduzeću LKW WALTER to je posve jednostavno! S našim portalom za klijente CONNECT dajemo vam inteligentan alat pomoću kojeg jednim klikom miša možete jednostavno rezervirati svoje transportne naloge i uvijek imati pregled nad svojim aktualnim nalozima.
Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu

Kamo prevozi LKW WALTER?

Špedicija LKW WALTER na jednom mjestu Vam nudi kompletne prijevoze diljem Europe. Vašu robu prevozimo u čitavoj Europi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Sjevernu Afriku, na Bliski Istok i obrnuto. Uz to obavljamo i nacionalne prijevoze u pojedinim zemljama EU (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Kamionski cestovni prijevoz Kamionski cestovni prijevoz

Koje su najveće prednosti poduzeća LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER imat ćete partnera za sve europske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde po pitanju kvalitete, sigurnosti i okoliša. Profitirat ćete od inovativnih transportnih rješenja u kombiniranom prijevozu i uživati u osobnoj i kompetentnoj podršci na svim europskim jezicima.
Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 14.000 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Ujedinjene Arapske Emirate rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Ujedinjene Arapske Emirate rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam