Praksa tijekom ljetnih praznika

Angažiranim učenicima i studentima nudimo mogućnost da u ljetnim mjesecima aktivno upoznaju posao u praksi.

 

Ova se ponuda odnosi i na učenike viših stručnih škola s težištem na gospodarstvu, turizmu i tehnici, te studente ekonomije poduzetništva.

Profesionalna praksa

Skupite iskustvo na praksi Skupite iskustvo na praksi

Studenti međunarodno usmjerenih studijskih grupa mogu svoju višemjesečnu profesionalnu praksu odraditi u jednom od naša dva sjedišta.

 

Steknite iskustvo!

 

Kod nas praktikanti ne samo da promatraju, nego su, pod nadzorom iskusnih mentora, od samog početka i potpuno uključeni u svakodnevni radni proces. Naš je slogan Training on the Job!

 

Povjerit ćemo Vam zadatke i područja odgovornosti koja odgovaraju Vašem individualnom napretku.
Na taj način moći ćete prepoznati svoje osobne talente i kvalitete.

Daniel S., HAK Wien:
„Moja praksa u poduzeću LKW WALTER bila je jedna od najboljih stvari u zadnjoj školskoj godini. Oduševila me obiteljska radna klima i tako me odmah zainteresirala da saznam sve o odvijanju poslovanja u poduzeću LKW WALTER. Sve je bilo odlično i uvelike je nadmašilo moja očekivanja.“

Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam