Akcija i dinamičnost

Organizator prijevoza Organizator prijevoza

Naši iskusni organizatori i organizatorice prijevoza nadziru svaki pojedini transportni nalog počevši od rezervacije sve do trenutka istovara robe i na taj način osiguravaju besprijekornu izvedbu prijevoza.

 

Njihov zadatak kao organizatora odnosno organizatorice prijevoza jest umrežavanje klijenata i transportnih
partnera u čitavoj Europi. Izravno komuniciraju s vozačima i precizno nadziru prijevoz. Kod njih se slijevaju sve informacije. To znači da intenzivna komunikacija čini iznimno važan dio njihove radne svakodnevice. Timski rad smatramo ključem uspjeha.

 

U malim timovima radit ćete uz vlastitu odgovornost, gotovo „kao poduzetnik“ u poduzeću (profitni centri). Planirat ćete svoje gospodarske ciljeve i preuzeti trgovačku odgovornost.

 

Vaši zadatci:

  • Bit ćete poveznica između klijenata iz industrije i trgovine i naših transportnih partnera.
  • Organizirat ćete međunarodne prijevoze (kopneni prijevoz i kombinirani promet) i upravljati njima
  • Odgovorno ćete pregovarati o nabavi i prodaji
  • Bit ćete kontaktna osoba za priznate "globalne igrače".
  • Posjećivat ćete naše poslovne partnere u cijeloj Europi
  • Analizirat ćete i optimirati naša međunarodna robna kretanja.
  • Pomoću našeg sustava za informiranje menadžmenta bit ćete u mogućnosti da samostalno ocjenjujete svoju uspješnost.
play
True
http://www.lkw-walter.com.hr/-/m/images/lkw/bewerber/lkw-walter-transportmanager-intro.jpg

Stefanie K., Transport Managerin:
„Svaki dan donosi nove izazove. Kroz usku suradnju s klijentima i transportnim partnerima poboljšava se znanje stranih jezika i upoznaju se različiti karakteri i kulture. Kod nas nitko ne sjedi sam u sobici nego radimo zajedno u uigranim timovima. Svakodnevno se iznova radujem dobroj radnoj klimi.“

 

Dieter S., Transport Manager:
„Oduševljava me raznovrsnost mojeg posla: trebam pridobiti klijente, brinuti se o transportnim partnerima, ići na službena putovanja, razvijati tržišta. Uz to se mogu koristiti svojim znanjem stranih jezika i usavršavati ga.“


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam