Kooperativni stil rukovođenja i visok stupanj vlastite odgovornosti

Uvjereni smo da čovjek u svojem gospodarskom djelovanju traži smisao i zadaću, u kojima može razviti svoju osobnost.

Poznati austrijski neurolog i psihijatar Viktor E. Frankl izrazio je to sljedećim riječima:


„Ne ovisi o konkretnom zanimanju nego uvijek o nama samima, hoće li ono osobno i specifično, što naše postojanje čini jedinstvenim, doći do izražaja tijekom rada te tako naš život učiniti smislenim ili ne."


(Grupa WALTER GROUP podupire centar Viktor Frankl u Beču od njegova osnutka 2004.
Svojim aktivnostima Centar potiče širenje nauka i misli Viktora Frankla.)

 

Filozofija našeg poduzeća počiva na kooperativnom stilu rukovođenja
i velikom povjerenju u naše suradnice i suradnike. Oni u određenoj mjeri djeluju kao poduzetnici, uz visok stupanj vlastite odgovornosti.

 

I smisao za obitelj, koji njegujemo u poduzeću, u skladu je s tim osnovnim načelom, tako da su nam od izuzetne važnosti i dugoročni odnosi s našim zaposlenicama i zaposlenicima. Društvenu odgovornost smatramo bitnim elementom održivog uspjeha poduzeća.

 

Kulturna raznolikost i društveni angažman

WALTER GROUP nastoji pridobiti najbolje talente iz svih zemalja Europe. Pozdravljamo njihovu kulturnu raznolikost i potičemo mnoge aktivnosti kojima se njeguju društveni kontakti. Zalažemo se za zdrav životni stil i svoje zaposlenike podupiremo u njihovim sportskim aktivnostima i bavljenju fitnesom.

 

WALTER GROUP osim toga svim zaposlenicama i zaposlenicima kao i poslovnim partnerima nudi sigurnost zdravog i financijski snažnog privatnog poduzeća.

 

Svojim klijentima pružamo visokokvalitetne usluge u skladu s prirodom i okolišem te time želimo dati održivi doprinos gospodarskom blagostanju i društvenoj povezanosti.


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam