LKW WALTER osnovan je 1924. godine kao malo obiteljsko poduzeće, a danas se ubraja u najveća poduzeća u europskom prometu kompletnih utovara i među najboljih 100 poduzeća u Austriji. WALTER GROUP je zdrav, financijski snažan, potpuno austrijski privatni koncern. Zalažemo se za održivi i postojani razvoj. To vrijedi i za Vašu izobrazbu koju smatramo važnom investicijom u budućnost našeg poduzeća.

  • Zanima nas dugoročna suradnja s vama
  • Usmjeravat ćemo Vaš razvoj i pratit ćemo razvoj Vaše karijere
  • Potičemo razvoj Vaših stručnih i socijalnih vještina.
  • Nudimo vam poticajno i komunikativno radno okruženje.
  • Dalekosežne sposobnosti odlučivanja omogućuju angažiranim zaposlenicama i zaposlenicima brzo napredovanje u osobnoj karijeri.
  • Rukovodeće položaje popunjavamo isključivo iz vlastitih redova!

 

WALTER GROUP raste kontinuirano i održivo. Rastite s nama!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Moj doprinos dugoročnom ekonomskom napretku LKW WALTER-a je pridobiti za našu firmu najbolje talente iz cijele Europe. Počeli smo kao malo obiteljsko poduzeće - danas smo velika obitelj, čiji je zadatak doprinijeti dugoročnom ekonomskom prosperitetu društa i socijalnoj solidarnosti, imajući u vidu očuvanje naše prirode i okoliša.

Izvod iz održanog govora osnivača firme, povodom njegovog 85. rođendana

Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam