Zadatak s perspektivom za budućnost …

Robna razmjena diljem svijeta raste iz godine u godinu. Moderne komunikacijske tehnologije omogućuju sve jednostavnije sklapanje globalnih poslovnih odnosa.

 

Brza i pouzdana robna razmjena zahtijeva optimalna i fleksibilna transportna rješenja. To je s jedne strane povezano s raznim poslovnim izazovima, a s druge sa sigurnom perspektivom za budućnost.

 

LKW WALTER je uvelike neovisan o konjunkturnim oscilacijama. To omogućava naša specijalizacija u poslovima prijevoza, širok spektar gospodarskih grana iz kojih dolaze naši klijenti te naravno i sama struktura naših klijenata, kojoj pripadaju kako mala i srednja poduzeća, tako i međunarodni koncerni.

 

To poduzeću daje sigurnost i jamči održiv uspjeh.

Pretovar prikolice na terminalu u Rostocku
Pretovar prikolice na terminalu u Rostocku
Organizator prijevoza
Organizator prijevoza
Cestovni prijevoz Truck & Trailer
Cestovni prijevoz Truck & Trailer

Pionirska uloga u razvoju kombiniranog prometa

Neprestani rast broja transporta zahtijeva inovativna transportna rješenja dorasla klimatskim promjenama i nestabilnim cijenama goriva. LKW WALTER već je 1984. preuzeo pionirsku ulogu u razvoju kombiniranog prometa željeznica/cesta odnosno međuobalnog prometnog povezivanja.

Pojednostavljeni prikaz mreže poduzeća LKW WALTER u kombiniranom prijevozu diljem Europe Relacije i terminali za kombinirani prijevoz u Europi

S više od 300 polazaka dnevno, na više od 200 međuobalnih i željezničkih ruta, LKW WALTER u kombiniranom prijevozu povezuje sva važna gospodarska središta Europe

 

Kao jedan od najvećih sudionika u europskom kombiniranom prometu LKW WALTER ovom ekološki prihvatljivom transportnom alternativom znatno doprinosi smanjenju emisija CO2.


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam