Zašto LKW WALTER?

Europa pod jednim krovom

Naše tržište – Europa, Rusija, Srednja Azija, Bliski Istok i Sjeverna Afrika – to je šareni mozaik mentaliteta i ljudi. Tu ćete raznolikost naći i kod nas. To LKW WALTER svrstava među kulturno najraznolikija poduzeća u Europi. Kod nas ćete raditi u multikulturalnim timovima s kolegicama i kolegama - pripadnicima više od 40 naroda.
Vaša karijera sa LKW WALTER-om play
True
http://www.lkw-walter.com.hr/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

Identifikacija, timski rad i vlastita odgovornost

U svojem gospodarskom djelovanju čovjek ponajprije traži smisao i zadaću - a to je i dio poslovne filozofije našeg poduzeća. Ljudi, koji se poistovjećuju sa svojim zadaćama i žele nešto stvoriti na profesionalnom planu, određuju radnu atmosferu u našem poduzeću. Naše zaposlenice i naši zaposlenici rade u malim timovima i pri tome sami snose odgovornost za vlastiti rad. Planirat ćete svoje gospodarske ciljeve i preuzeti trgovačku odgovornost.

 

Naši otvoreni uredi pružaju idealne preduvjete za to. Fleksibilna, promjenjiva veličina prostora povoljno djeluje na dinamičan radni proces i učinkovit timski rad, a suradnja među odjelima povoljno djeluje i na rast i razvitak različitih područja.

 

Uz to se WALTER GROUP odlikuje kooperativnim stilom rukovođenja. Menadžeri i njihovi timovi komuniciraju na istoj razini. Iza uspjeha uvijek stoji čitav tim.

Sport i događaji

Rad zahtijeva ravnotežu. Podupiremo sportske aktivnosti kao što su odbojka na pijesku, tenis ili skijanje a imamo i vlastitu nogometnu i hokejašku momčad. Naravno da je osim sportskih ambicija pri tome važna i zabava: za to su zaduženi interni turniri u poduzeću kao i prijateljske utakmice protiv momčadi drugih poduzeća. Uz to naši timovi sve češće sudjeluju u Utrci žena u Innsbrucku kao i u utrci Business Run u Beču.

 

Nove zaposlenice i zaposlenici kod nas lako mogu naći društvo: Božićna gala-večera i ljetne proslave, domjenci pojedinih odjela u internom pubu u poduzeću i kao i razne manifestacije na otvorenom izuzetno su omiljeni i jačaju timski duh.

Obitelj i održivost

Odgovorno ophođenje sa zaposlenicama i zaposlenicima, klijentima i poslovnim partnerima od samog početka prati naš razvoj i predstavlja sastavni dio poslovne kulture našeg poduzeća.

 

Mi smo obiteljsko poduzeće, za koje je održivo poslovanje iznimno važno. Stoga svoje poduzeće vodimo tako da traje i da se može dugoročno uspješno razvijati. LKW WALTER usmjeren je na rast i dugoročni razvoj i to u odnosu na ekonomske, ekološke i društvene ciljeve.

 

WALTER GROUP raste kontinuirano i održivo. Rastite s nama!


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam