Career-ova nagrada „Best Recruiter“ Career-ova nagrada „Best Recruiter“

Career-ova nagrada „Best Recruiter“

LKW WALTER je ponovno zauzeo mjestu na vrhu kod ovog istraživanja. Ove se godine posebno radujemo 3. mjestu u ukupnom poretku u Austriji te 5. mjestu na području Njemačke, Austrije i Švicarske, među 1.520 testiranih vrhunskih poslodavaca. To je lijepa potvrda da smo uspjeli u svojem nastojanju da potencijalne zaposlenice i zaposlenike stavimo u središte.

 

 

Što predstavlja nagrada „Best Recruiter“?

 

„Best Recruiters" je najveća studija u Austriji na području odabira zaposlenika. Pritom se iz godine u godinu, u više od 500 najvećih austrijskih poduzeća, ocjenjuje razina i kvaliteta odabira zaposlenika.

 

Rezultati, utemeljeni na 106 kriterija, omogućuju prosudbe o kvaliteti i opsegu prisutnosti odabira zaposlenika na internetu te ostalih aktivnosti odabira zaposlenika kao što su sajmovi, škole i sveučilišta. Na temelju povratnih informacija sudionika prosuđuje se i kako se odjeli za ljudske potencijale ophode s kandidatima.

Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam