Već je mnogo toga rečeno i napisano o jedinstvenom šarmu Beča, jer ovaj grad kao povijesni most između Zapada i Istoka s pravom oduševljava ljude diljem svijeta. Iako je Beč danas moderna, pulsirajuća i multikulturalna metropola, ovdje se još ipak zadržao čaroban ugođaj njegove burne prošlosti. Uz to sigurnost i visok životni standard pružaju iznimno visok stupanj kvalitete života, a kulturna je ponuda neusporediva. Sjetite se samo svjetski poznatog Novogodišnjeg koncerta, Life-Ball-a ili Donauinselfest-a (festivala na Dunavskom otoku).

Dojmovi

Noćni život, objekti za provođenje slobodnog vremena i mogućnosti kupovine u Beču na vrhunskoj su razini, te na šaren i raznolik način obogaćuju život u gradu.

 


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam