Čist planinski zrak, čista jezera i svježa voda za piće – Tirol nudi netaknutu prirodu i puninu čiste kvalitete života. Omiljena mjesta za odmor kao što su dolina Zillertal ili jezero Chiemsee nalaze se pred kućnim vratima, a međunarodno poznata izletišta kao što su Svijet kristala Swarovski pri tom su točka na i.

Unatoč tome dovoljno ste blizu Innsbrucku i Salzburgu pa možete uživati i u prednostima urbanog života kao što su atraktivne mogućnosti kupovine ili kulturni događaji. Već i u samoj blizini radnog mjesta postoji velik broj dobrih restorana, ugodnih pubova, mondenih diskoteka i ekstravagantnih klubova te na taj način svatko za sebe može odabrati ono što mu najviše odgovara i boravak čini ugodnijim.

 

Jednostavno se može doći do zanimljivih metropola: automobilom vam do Münchena treba samo sat vremena, do Züricha tri, a do Beča ili Milana četiri sata.


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam