Internet stvari, veliki podatci i umjetna inteligencija – Digitalno doba otvara brojne nove mogućnosti. Ubrzava promjene. Umrežava mnoga područja u poduzeću. Uz to utječe na način rada i komunikacije s našim klijentima i partnerima.

Digitalni nadzor prijevoza

Filmstreifen play
True
http://www.lkw-walter.com.hr/-/m/images/lkw/kunden/digital/filmstreifen.gif
LKW WALTER intenzivno radi na optimizaciji procesa pomoću digitalnih rješenja. Pojednostavljujemo i automatiziramo transporte s našim novim tehnologijama i konceptima. Cilj nam je integrirati sve sudionike i procese duž lanca opskrbe, povećati transparentnost i kvalitetu podataka te ubrzati protok informacija i podataka.

7 dobrih razloga za LKW WALTER

Uvjerite se u svoje prednosti! Kliknite ovdje ako želite dobiti neobvezujuću ponudu.

Pojedinosti vaših prednosti digitalizacije

Prednost u znanju zbog nadzora prijevoza Prednost u znanju zbog nadzora prijevoza

Prednost u znanju zbog nadzora prijevoza

Naša su vozila opremljena najmodernijom telematikom. Nadziremo ih potpuno automatski. Sustavi neprestano izračunavaju očekivano vrijeme dolaska (ETA) uzimajući u obzir preostalo vrijeme vožnje vozača i aktualnu situaciju u prometu. Tako u svakom trenutku znamo gdje se vaš teret nalazi odnosno kada kamion stiže na mjesto utovara ili istovara. U slučaju neplaniranih odstupanja naš organizator prijevoza odmah dobiva informaciju i može provjeriti alternativna rješenja.


Zadržite pregled nad svojim prijevozima! Naravno da i vi možete pratiti čitav tijek prijevoza i ETA. Naš portal za klijente CONNECT pruža vam odgovarajuće informacije u stvarnom vremenu od dodjele naloga do istovara. Tu prednostu u znanju možete iskoristiti za optimizaciju svojih procesa.


VAŠE PREDNOSTI

 • Pravovremene informacije
 • Optimirana iskorištenost utovarno-istovarnih rampi
 • Izbjegavanje zastoja
 • Poboljšana usluga za klijente
 • Automatizacija Vaših procesa
Odvijanje prijevoza skrojeno po mjeri Odvijanje prijevoza skrojeno po mjeri

Odvijanje prijevoza skrojeno po mjeri

LKW WALTER vam nudi individualno prilagođena rješenja za prijevoz. Za to našim zaposlenicima u svakom trenutku moramo osigurati pristup svim informacijama o vašim specijalnim potrebama. Stoga vaše informacije važne za prijevoz stavljamo u JEDNU središnju bazu podataka.


Pomoću programa „Business Rule Configurator“ dodatno možemo uzeti u obzir vaše specifične radne korake. Tako smo u stanju upravljati vašim poslovnim procesima i definirati individualne i automatizirane procese nadzora. To omogućuje precizno opravljanje cjelokupnim procesom prijevoza i povećava učinkovitost pri planiranju i provođenju.


VAŠE PREDNOSTI

Uzimanje u obzir individualnih zahtjeva pri planiranju i provođenju:
 • Radno vrijeme
 • Najave
 • Oprema za osiguranje tereta i još štošta
Izvrsno informirani vozači pomoću aplikacije LOADS TODAY Izvrsno informirani vozači pomoću aplikacije LOADS TODAY

Izvrsno informirani vozači pomoću aplikacije LOADS TODAY

Dobar vozač jedan je od glavnih čimbenika uspješnog prijevoza. Naša aplikacija LOADS TODAY pritom pruža važan doprinos. Ona skraćuje fazu učenja za nove vozače te vam pruža informacije o vašim individualnim zahtjevima.


S „virtualnim kontrolnim punktovima“ fokusiramo se na vaša individualna pravila unutar tvornice. Kada vozač uđe na jedan od nas organizirani kontrolni punkt, preko aplikacije LOADS TODAY dobiva informaciju o pravilima vašeg mjesta utovara i istovara. Tako u pravo vrijeme ima prave informacije.


Uz to elektronsko učenje (E-Learning) temeljeno na aplikaciji, vozačima prenosi stručne sadržaje u jednostavnom obliku. Primjerice o osobnoj zaštitnoj opremi ili mjerama za poboljšanje osiguranja tereta.


VAŠE PREDNOSTI

 • Skraćene faze učenja za vozače
 • Optimalna usluga pri obavljanju prijevoza
 • Jasno razumljiva elektronsko učenje (E-Learning) sa slikama i videozapisima
Vaša roba u sigurnim rukama Vaša roba u sigurnim rukama

Vaša roba u sigurnim rukama

LKW WALTER raznim mjerama osigurava najbolju moguću sigurnost prijevoza. Za nas rade samo provjereni vozači. Uz to na temelju planiranih rokova isporuke planiramo najbržu i najsigurniju transportnu rutu.


Kada je vaša roba na putu, suvremenim telematskim sustavima neprestano nadziremo prijevoz. Naši su vozači upozoreni da stanke rade na provjerenim i sigurnim parkiralištima. Kada vozila stignu na mjesto utovara i istovara, dobivate automatsku poruku o tome preko našeg individualno namještenog sustava „Geofencing“.


VAŠE PREDNOSTI

 • Povećanje sigurnosti prijevoza
 • Uporaba certificiranih parkirališta
 • Izbjegavanje opasnih zona (zone „No-Go“, npr. mjesta poznata po krađi)
Fleksibilni kapaciteti za oscilirajuće robne količine Fleksibilni kapaciteti za oscilirajuće robne količine

Fleksibilni kapaciteti za oscilirajuće robne količine

Zahvaljujući svojoj suradnji s natprosječno brojnim i svekoliko provjerenim transportnim partnerima možemo iznimno brzo reagirati na sezonska oscilacije i promjene u gospodarskom rastu.


Pritiskom na gumb identificiramo svoj pregled prijevoza u čitavom poduzeću, koji su kamioni upravo slobodni i nalaze se u vašoj blizini. Tako izbjegavamo dugotrajnu potragu za prikladnim utovarnim prostorom.


Naši organizatori prijevoza paze da se izbjegnu prazne vožnje i povežu raspoloživi kapaciteti kako bi fleksibilno reagirali na vaše potrebe. Dodatno vam kroz održivo planiranje osiguravamo da i u vrijeme velike potražnje ima dovoljno utovarnog prostora za vas.


VAŠE PREDNOSTI

 • Dodatni kapaciteti
  - u čitavoj Europi
  - na cesti i u kombiniranom prijevozu
 • Isključivo provjereni transportni partneri
CONNECT - pregled vaših naloga jednim klikom CONNECT - pregled vaših naloga jednim klikom

CONNECT - pregled vaših naloga jednim klikom

Na našem portalu za klijente CONNECT možete jednostavno i brzo obaviti svoje naloge za prijevoz. Preko interneta predajete rezervaciju, dobivate informacije o kamionu i možete izravno otvoriti transportne dokumente.


Uz to na portalu CONNECT možete uživo pratiti tijek svojega prijevoza. Od dodjele naloga do istovara - dobivate informacije o očekivanom vremenu dolaska (ETA) vašega tereta i već prijeđenim ključnim točkama. U svakom trenutku dobivate informacije u slučaju neplaniranih događaja kao što su npr. zastoji.


CONNECT je dostupan na 27 jezika i povezan je s aplikacijom LOADS TODAY. Vozač potvrđuje prijeđene ključne točke kao što je npr. utovar te ih pohranjuje u aplikaciji. Tu informaciju automatski dobivate i na portalu za klijente. Na taj način uvijek i u svakom trenutku imate pregled nad svojim nalozima.


VAŠE PREDNOSTI

 • Dostupno non-stop (24/7)
 • Pregled naloga s aktualnim statusom prijevoza
 • Transportni dokumenti za preuzimanje (Download)

Portal za klijente CONNECT

Connectivity Connectivity

Connectivity

LKW WALTER upotrebljava najnovije tehnologije kako bi suradnju s vama učinio još učinkovitijom. Neprestano optimiziramo transportne procese te ih automatiziramo ondje gdje je to moguće i gdje to ima smisla. Iz toga proizlaze mnoge prednosti, primjerice manje administracije za procese koji se ponavljaju.


Optimizacija transportnih procesa za nas znači prilagodbu vašim IT strukturama. Svojim standardiziranim sučeljem API (Application Programming Interface) nudimo vam mogućnost da automatizirate svoje procese te da tako doprinesete učinkovitoj i brzoj razmjeni podataka.


Važno: obrađujemo gotovo sve formate! Primjerice elektroničku razmjenu podataka. Po želji možemo primijeniti čak i individualna IT rješenja.


VAŠE PREDNOSTI

 • Preuzimanje Vaših podataka – 100%-tna kvaliteta podataka
 • Automatske poruke o statusu i lokaciji
 • Tehnički i operativno sigurno odvijanje

Electronic Data Interchange (EDI)

Digitalizacija nudi brojne nove potencijale i mogućnosti. LKW WALTER ih iskorištava s inteligentnim rješenjima koja pojednostavljuju i automatiziraju procese te uvijek dodatno povećavaju kvalitetu prijevoza. Drugim riječima: LKW WALTER već danas dizajnira budućnost prijevoza sutrašnjice.

Imate još pitanja o digitalizaciji?

Želite još detalja, općenitih informacija ili imate posebna pitanja? Ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti podatke o svojoj osobi za kontakt!

Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam