Afrička poslovica kaže: „Europljani imaju sat, a mi vrijeme“. LKW WALTER ima oboje. Ima vrijeme, kako bi mogao točno razumijeti Vaše želje vezane za Vaše kompletne utovare. I sat, kako bi Vaši kamioni stigli u točno dogovoreno vrijeme posvuda u Europi.

 

LKW WALTER je doista međunarodno poznat kao Europski prijevoznik broj 1 i vodeći na tržištu kompletnih utovara. Uz to organiziramo Vaše kamionske transporte iz Europe u Sjevernu Afriku, Rusiju, Srednju Aziju, na Bliski Istok i obrnuto.

 

Špedicija Europa

Vaše prednosti:

  • Vaša špedicija za kamionski prijevoz u cijeloj Europi
  • Brzo preuzimanje Vaše robe diljem Europe
  • Komunikacija na svim jezicima Zapadne i Istočne Europe te Bliskog Istoka
  • Korištenje modernih i ekološki prikladnih kamiona
  • Mreža kombiniranog prijevoza po cijeloj Europi

 

Europa Prijevozi | Testirajte nas odmah!

Kada se nudi dobra prilika, valja je zgrabiti! Javite se sada poduzeću LKW WALTER radi izrade neobvezujuće ponude za kamionski prijevoz unutar Europe. Brzo ćemo Vam se javiti!

Želite više informacija o kamionskom prijevozu u Europi? Obratite se našim specijalistima za Europu!

Kamionski prijevoz Europa > Više o tome ovdje:

manje ... više ... LKW WALTER: Vodeća špedicija u Europi

Vaš europski prijevoznik (zastava)
Kao vodeće poduzeće na europskom tržištu s više od 1.200.000 kompletnih utovara godišnje LKW WALTER Vaš je osobni partner za kamionske prijevoze, na kojeg se možete osloniti i u kriznim vremenima. Neovisno o tome gdje je smješteno Vaše poduzeće i neovisno o tome u koju zemlju želite prevesti svoju robu.

 

Pouzdajte se u inteligentnu logistiku i komforna transportna rješenja „sve na jednom mjestu" koje Vam kao Vaša špedicija možemo ponuditi svakodnevno i to posvuda u Europi.

manje ... više ... Govorite li europski? Vaša špedicija Vas razumije na svim jezicima!

Vaš prijevoznik za Europu
Kroz svoje zaposlenike iz više od 40 nacija savršeno živimo europsku jezičnu raznolikost i na licu mjesta imamo profesionalce sa svakog tržišta!

 

To znači, da Vaše želje za povoljnim troškovima prijevoza, brzim preuzimanjem robe i optimalnim trajanjima transporta razumijemo na više od 35 jezika. Među njima su i svi relevantni jezici za kamionski prijevoz na ciljna tržišta na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Srednjoj Aziji i Rusiji.

manje ... više ... Ekološki prihvatljivi kamionski prijevozi u kombiniranom prijevozu

Kombinirani prijevoz željeznica/cesta
LKW WALTER u intermodalnom prijevozu željeznicom i/ili brodom dokazuje da se učinkoviti i povoljni kamionski prijevozi i očuvanje klime i okoliša međusobno ne isključuju. Dakle u slučajevima kada radi Vaše prednosti izbjegavamo gužve i zabrane prometovanja, maksimaliziramo Vaše utovarne kapacitete i smanjujemo Vaše troškove.

 

Mreža kombiniranog prijevoza poduzeća LKW WALTER na raspolaganju Vam je u Austriji, Beneluksu, Češkoj, Francuskoj, Grčkoj, Italiji, Mađarskoj, Njemačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Sjevernoj Africi (Maroku i Tunisu), Skandinaviji, Slovačkoj, Sloveniji/Hrvatskoj, Španjolskoj/Portugalu, Švicarskoj i Velikoj Britaniji/Irskoj.

manje ... više ... Kamionski prijevoz uvijek i posvuda!

Naši zaposlenici dolaze iz više od 40 zemalja
LKW WALTER njeguje intenzivan, osobni kontakt sa svojim klijentima. Naši voditelji prodaje mnogo putuju i osobno posjećuju naše klijente. „Kod kuće" smo u cijeloj Europi!

 

Kao dopunu uz to nudimo Vam i naš online Portal za klijente CONNECT, kako biste svoje kamionske prijevoze mogli rezervirati u svako doba, jednostavno i fleksibilno. Ili drugim riječima: LKW WALTER je Vaš partner za sve zemlje Europe.

 

 

 

LKW WALTER - Europa ^ - Top <