S najsuvremenijom opremom u kombiniranom prijevozu (željeznica/cesta) vašu robu utovarujemo i istovarujemo u čitavoj Narodnoj Republici Kini. U mjestima Lanzhou, Zhengzhou, Chengdu i Shenzen kao i u mjestima Souzhou, Pekingu i bilo kojem drugom mjestu u Kini.

Špedicija LKW WALTER, vaš europski prijevoznik, organizira kamionske prijevoze (kompletne utovare) širom Kine, te iz čitave Kine u sve zemlje Europe kao i u Rusiju, Srednju Aziju, na Bliski Istok i obrnuto. Prijevoz željeznicom odvija se Novim putem svile s kontejnerima od 40 stopa. Jamčimo optimalne rokove isporuke po konkurentnim cijenama prijevoza.

Zabranjeni grad Zabranjeni grad

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Kratko trajanje prijevoza na Novom putu svile
  • Kontrola prijevoza pomoću GPS-a
  • Kratkoročno preuzimanje Vaše robe kod kompletnih utovara
  • Prijevozi od mjesta utovara do mjesta istovara bez pretovara
  • JEDAN partner za čitavu Kinu

Naših top 10 ruta na tržištu Kine

Najjači prometi u Kini (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) jesu:
Rusija, Austrija, Slovačka, Njemačka, Nizozemska, Belgija, Francuska, Poljska, Češka, Španjolska
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Ovdje ćete dobiti svoju ponudu za prijevoz iz/za Kinu!

Još danas zatražite neobvezujuću ponudu za svoj prijevoz željeznicom u Kinu ili iz Kine. U cijelosti ispunite obrazac i odmah ćete dobiti podatke Vaše osobe za kontakt koja će vam se javiti u roku od osam sati (PON-PET od 08.00 do 17.00 h)
Kliknite ovdje ako želite dobiti neobvezujuću ponudu u roku od sljedećih 8 sati.

LKW WALTER - vaša špedicija za kontejnerske prijevoze željeznicom u Kinu > više o tome detaljno ovdje:

Prikolica s otvorenom bočnom ceradom Prikolica s otvorenom bočnom ceradom

Što LKW WALTER poduzima na području sigurnosti?

Sigurnost je vrlo važna tema za LKW WALTER. Mnogobrojne mjere omogućuju nam najbolju moguću zaštitu ljudi i tereta tijekom prijevoza. Za naše transportne partnere i njihove vozače razvili smo i implementirali primjerice "Program edukacije vozača" kao i "Priručnik za vozača" u skladu s međunarodnim smjernicama. Uz to u kombiniranom prijevozu optimalnim rasporedom kontejnera od 40 stopa na platformama osiguravamo pouzdanu otpremu.
Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER

Koliko fleksibilno djeluje LKW WALTER?

Komunikacijski tokovi u poduzeću LKW WALTER su kratki. Sve se odluke donose brzo i u skladu sa datom situacijom. U poduzeću LKW WALTER se Key Account Management, prodaja i organizacija prijevoza (transportni menadžment) nalaze pod istim krovom. Uz to smo svakodnevno u kontaktu sa svojim klijentima, vozačima kao i utovarnim i istovarnim mjestima.

Kamionski cestovni prijevoz Kamionski cestovni prijevoz

Koje su najveće prednosti poduzeća LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER imat ćete partnera za sve europske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde po pitanju kvalitete, sigurnosti i okoliša. Profitirat ćete od inovativnih transportnih rješenja u kombiniranom prijevozu i uživati u osobnoj i kompetentnoj podršci na svim europskim jezicima.
Prikolica za dizalice pri pretovaru portalnom dizalicom u Lübecku Prikolica za dizalice pri pretovaru portalnom dizalicom u Lübecku

Na kojim je rutama LKW WALTER intermodalno aktivan?

LKW WALTER vam nudi intermodalna transportna rješenja iz Kine za Austriju, Rusiju, Slovačku, Španjolsku, Beneluks i obrnuto. Vaše prednosti: zajamčeni odnosno veći utovarni kapaciteti uz manji trošak, zaobilaženje ograničenja prometovanja, kontrola prijevoza GPS lociranjem, jednostavan i siguran utovar modernom opremom, visok stupanj fleksibilnosti i još mnogo toga.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kinu rado su vam na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši specijalisti za Kinu rado će vam dati informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam