Tražite utovare?

Bez obzira na to da li se radi o Europi, Rusiji, Srednjoj Aziji, Bliskom Istoku ili Sjevernoj Africi - mi uvijek imamo utovare! Profitirajte od naše ponude kompletnih utovara


Na portalu LOADS TODAY svakodnevno Vam se nude prijevozi (kompletni utovari) diljem Europe uz optimalno iskorištenje Vašeg slobodnog utovarnog prostora. Pregledajte besplatno našu aktualnu ponudu utovara i putem e-pošte jednostavno zatražite informacije o željenim rutama (pretplata).

Prednosti naše burze prijevoza:

Burza prijevoza LOADS TODAY Burza prijevoza LOADS TODAY
  • BESPLATAN pristup najvećoj ponudi utovara u Europi
  • Dnevne ponude utovara e-mailom
  • Online račun - pregled Vaših faktura moguć u svakom trenutku
  • Brzo i sigurno plaćanje Vaših transportnih usluga
  • S Vama i Vašim vozačima razgovaramo na Vašem materinjem jeziku

Iskoristite i vi LOADS TODAY – platformu za prijevoznike u čitavoj Europi!

Registrirajte se sada – besplatno i bez obveze – i tako optimizirajte iskorištenost svojih vozila (odmah ćete dobiti informacije i lozinku)!


Nije potrebno instalirati nikakav softver. Burza prijevoza poduzeća LKW WALTER na raspolaganju vam je preko interneta, non-stop!


Često postavljana pitanja o burzi prijevoza LOADS TODAY

Najveća ponuda kompletnih utovara u Europi Najveća ponuda kompletnih utovara u Europi

Kako mogu pronaći odgovarajući prijevoz?

U svakom trenutku možete samostalno pretraživati prijevoze u cijeloj Europi (npr. Austrija, Češka, Španjolska, Mađarska, Italija, Estonija, Finska), Rusiji, Srednjoj Aziji, Sjevernoj Africi i na Bliskom Istoku. Odaberite prikladan utovar za svoje kamione i prijavite se izravno preko interneta!


Transportne naloge primate na internetu preko burze prijevoza. Na raspolaganju Vam je preglednik već izvršenih prijevoza kao i preglednik Vaših otvorenih faktura.

Aktualni utovari iz cijele Europe Aktualni utovari iz cijele Europe

Kako mogu optimirati svoj slobodni utovarni prostor?

Osim toga što se možete prijaviti za prijevoze ponuđene na burzi utovara, imate mogućnost i prijaviti svoje prazne kamione u cijeloj Europi. Posve svejedno gdje se Vaš kamioni prostor upravo nalazi - u Norveškoj, Hrvatskoj, Maroku ili negdje drugdje. U tome je prednost suradnje s međunarodnom špedicijom kao što je LKW WALTER!

Prijava praznih kamiona
LOADS TODAY App LOADS TODAY App

Mogu li i preko mobitela tražiti utovar?

LOADS TODAY – vodeća europska burza prijevoza za kompletne utovara (FTL) - na raspolaganju Vam je i kao besplatna aplikacija. Na taj način imate pristup aktualnim prijevozima u bilo koje doba i preko mobitela!

LOADS TODAY App
Organizator prijevoza Naši zaposlenici govore više od 35 jezika

Koja je uloga organizatora prijevoza?

Naši vrhunski obrazovani organizatori prijevoza organiziraju kamionske prijevoze diljem Europe, čime optimalno možemo iskoristiti i Vaš utovarni prostor. Sve ponude za prijevoz za Vaša vozila prethodno provjeravamo i pomno planiramo svaki prijevoz.

Bilo da tražite prijevoz u Njemačkoj, Francuskoj, Belgiji, Danskoj ili istočnije, primjerice u Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj ili Rusiji. Na našoj burzi prijevoza uvijek ćete pronaći odgovarajući prijevoz za Vaše vozilo. Kao prijevoznik profitirat ćete od suradnje s nama kao profesionalcima na području logistike!

Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam