Špedicija LKW WALTER međunarodna je transportna organizacija specijalizirana za prijevoze kompletnih utovara u cestovnom prometu i u kombiniranom prijevozu.

Dobri razlozi koji govore u prilog poduzeću LKW WALTER

  • U nama imate špeditera za prijevoze u čitavoj Europi kao i za Rusiju, Srednju Aziju, Bliski Istok, Sjevernu Afriku i natrag.
  • Nudimo vam osobno i kompetentno savjetovanje na svim europskim jezicima - transportnu logistiku na najvišoj razini.
  • Pomoću inteligentnog softvera za planiranje transporta i telematičkih sustava omogućujemo učinkovit i ekološki prijevoz.

Želite više informacija?

Odaberite jedno od dvaju u nastavku navedenih područja i saznajte više o ponudi usluga međunarodne špedicije LKW WALTER:

Za nalogodavce

Profitirajte od partnerstva s poduzećem LKW WALTER i zatražite više informacija o kratkoročnom preuzimanju Vaše robe u čitavoj Europi!


Želim naručiti prijevoz


Upit

Za transportne partnere

Postanite dio snažne mreže odabranih transprotnih partnera u renomiranoj špediciji poput LKW WALTER-a!Želim voziti za LKW WALTER


Registracija
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam