Špedicija LKW WALTER međunarodna je transportna organizacija specijalizirana za prijevoze kompletnih utovara u cestovnom prometu i u kombiniranom prijevozu.

Dobri razlozi koji govore u prilog poduzeću LKW WALTER

  • U nama imate špeditera za prijevoze u čitavoj Europi kao i za Rusiju, Srednju Aziju, Bliski Istok, Sjevernu Afriku i natrag.
  • Nudimo vam osobno i kompetentno savjetovanje na svim europskim jezicima - transportnu logistiku na najvišoj razini.
  • Pomoću inteligentnog softvera za planiranje transporta i telematičkih sustava omogućujemo učinkovit i ekološki prijevoz.

Želite više informacija?

Odaberite jedno od dvaju u nastavku navedenih područja i saznajte više o ponudi usluga međunarodne špedicije LKW WALTER:

Za nalogodavce

Profitirajte od partnerstva s poduzećem LKW WALTER i zatražite više informacija o kratkoročnom preuzimanju Vaše robe u čitavoj Europi!


Želim naručiti prijevoz


Upit

Za transportne partnere

Postanite dio snažne mreže odabranih transprotnih partnera u renomiranoj špediciji poput LKW WALTER-a!Želim voziti za LKW WALTER


Registracija
^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja