Ova izjava opisuje na koji način LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG, Industriezentrum NÖ-Süd, Straße 14, 2355 Wiener Neudorf, datenschutz@walter-group.com i sva s njim povezana poduzeća koncerna („WALTER GROUP“, „mi“) obrađuje vaše osobne podatke. Ovdje ćete pronaći popis važnih povezanih poduzeća koncerna u čije su ime sastavljene informacije u nastavku.

WALTER GROUP je odgovoran za dovoljnu zaštitu vaših osobnih podataka te se pridržava svih propisa za zaštitu, pravovaljano postupanje i čuvanje tajnosti osobnih podataka kao i o sigurnosti podataka.

Sljedeća su objašnjenja općenita i odnose se na sve postupke obrade podataka u grupaciji WALTER GROUP. To znači da se sljedeća objašnjenja mogu i samo djelomično odnositi na vas.
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam